Nå er nye 3M PELTOR WS ALERT XPI her!

3M Peltor WS ALERT XPI

Med de nye hørselvernene fra 3M Peltor kan du nå raskt og enkelt gjøre alt av konfigurering og innstillinger via en brukervennlig mobilapp.

Nå er 3M PELTOR WS ALERT XPI Headset med Bluetooth MultiPoint her! Med en mobilapp som raskt lar deg stille inn og justere innstillingene i hørselvernet, som trådløst kan kobles til to eksterne enheter, f.eks. mobiltelefon og kommunikasjons radio.

Nye 3M Connected Equipment App gjør at brukeren kan navigere i hørselvernets meny og gjøre alle konfigureringer på en enkel og rask måte. (Innstillinger kan også gjøres via de store og brukervennlige knappene på selve hørselvernet.)

Appen gir også rask tilgang til brukerinstruksjoner (både som tekst og video), FAQ og tekniske datablad. Appen gir deg også beskjed når det er på tide å bytte hygienesett. For at øreklokkene skal opprettholde riktig dempeverdi og god hygiene, bør hygienesettet byttes hver 6. måned, 3M Peltor har derfor valgt å inkludere et hygienesett ved kjøp av et nytt hørselvern.

Les mer om vedlikeholds anbefalinger for hørselvernet her!

Nedenfor finner du de beste funksjonene på det nye XPI-hørselvernet!   

HØRSELVERN MED MOBILAPP    


Kontrollere hørselvernet med en mobilapp. Nå er det f.eks veldig enkelt å stille inn ønsket radiokanal i appen. Appen finnes både for Android og iOS.

INNEBYGD FM-RADIO

I WS ALERT XPI kan du også lytte til FM-radio med svært god mottakskvalitet. Nå har det også blitt enklere å stille inn riktig radiokanal via den tilhørende mobilappen som du styrer hørselvernet med.
STØYDEMPENDE TALE-MIKROFON   

Den støydempende tale-mikrofonen er unik, og dens støydempende egenskaper er viktige for at du skal kunne snakke i telefonen i veldig støyende miljøer. Talen forsterkes mens støyen i omgivelse stenges ute.


BLUETOOTH MULTIPOINT

For tilkobling av en eller to enheter for samtale og strømming. Dette gir deg kontroll over både jobbmobilen og den private samtidig, uten unødvendige avbrudd i arbeidet.

MEDHØRFUNKSJON


Mikrofonene på utsiden av øreklokkene fanger opp lyden i omgivelsene. Lyden analyseres elektronisk, og sterke lyder dempes automatisk til maks. 82 dB. Du skader ikke hørselen, samtidig som tale sorteres ut slik at du kan høre kolleger som snakker i nærheten.

Hvorfor er det to farger på øreklokkene: Rosa og blå?

3M Peltor har valgt å lansere den nye modellen med to ulike farger på skalaen, blå og rosa. Begge fargene inngår ved kjøp av hørselvernet, så kan du selv velge hvilken farge du vil bruke. De ulike fargene symboliserer to viktige forbund: blå = prostatakreft forbundet, rosa = brystkreft forbundet.

For hvert solgte hørselvern gir 3M Peltor et visst beløp til disse forbundene for å støtte dem i det viktige forskningsarbeidet. Så da gjør du også en god gjerning når du kjøper et hørselvern!

3M Peltor rosa
3M peltor blå

Hør mer her:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *