Ta vare på hørselvernet

Vedlikeholds instruksjoner for hørselvern

For at funksjonen og ytelsen skal overholde spesifikasjonen til hørselvernet, må du vedlikeholde og bruke produktet iht. instruksjonsboken. Defekter som skyldes feil bruk iht. instruksjonene, opphever noen ganger garantien, noe som gjør det ekstra viktig å vedlikeholde hørselvernet på en riktig måte.

Nedenfor finner du noen viktige punkter du bør tenke på! Les gjennom dette, og følg instruksjonene for å gi
hørselvernet lang levetid.

Rengjøring

Rengjør produktet regelmessig utvendig med mildt, lunkent såpevann. Senk ikke produktet i vann, da dette kan skade elektronikken.

Batterier

Det er på tide å bytte batterier når produktet får dårligere ytelse. Dårlige batterier kan f.eks. føre til forstyrrelser, svakere lyd og dårligere funksjon mot eksternt tilkoblet utstyr. Husk at batterier er ferskvare, et ubrukt batteri som oppbevares, mister kapasitet. Ved batteribytte skal alle funksjoner være slått av. Forviss deg om at batteriet settes inn med riktig polaritet, da det ellers kan skade elektronikken i produktet.

Hygienesett

Kontroller hygienesett og spesielt tetningsringene med jevne mellomrom, slik at det ikke oppstår sprekker eller lyd-lekkasje. Bytt hygienesett minst 2 ganger i året for å sikre funksjon og komfort.

Mikrofoner

Kontroller at mikrofonbeskyttelsene er hele og riktig montert på produktet. Hvis produktet brukes i skitne miljøer, bør man bruke og regelmessig bytte hygiene-teip på eventuell headsetmikrofon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *