10 fantastiske deals under Black Week!

black friday deals

Årets Black Week er i full gang! Vi lister opp 10 fantastiske Black Week tilbud som du ikke må gå glipp av! Se hele listen her.

Er du overveldet av alle tilbudene under Black Week? Vi forstår deg! For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet noen virkelig fantastiske tilbud på ett og samme sted. Dette er ti Black Week tilbud som du ikke vil gå glipp av.


Bosch Toolkit – Alt du trenger i en fullverdig verktøykasse

Skal du kjøpe ditt første elektroverktøy? Trenger du å flere maskiner å jobbe med? Eller bør du ta steget til Bosch Professional-serien? Uansett hva, så er denne verktøypakken fra Bosch en rimelig pakke som inneholder noen av de vanligste verktøyene på markedet. I verktøypakken får du skrutrekker, tigersag, stikksag, sirkelsag og vinkelsliper. I tillegg får du tre 18-volts batterier med 4Ah, lader og en praktisk verktøyveske å bære verktøyene dine i. Mye verktøy for pengene med andre ord!


3M SecureFit X5007V – Beskyttende hjelm for klatring og industri

Å bruke riktig vernehjelm er i mange tilfeller det viktigste sikkerhetstiltaket vi har – og med det mener vi rett hjelm. Den ventilerte vernehjelmen 3M SecureFit X5007V har dobbel godkjenning og oppfyller standarden for både klatrehjelm og industrihjelm. Brukeren kan selv regulere hjelmen ved hjelp av en hakereim med 4 festepunkter. Hjelmen har også flere smarte funksjoner som forenkler bruken. Magnetisk spenne, justerbar hjelmramme med 6-punktsfeste og tilbehørsuttak er noen av høydepunktene.


Gustavsberg Estetic – Servantarmatur i trendy svart farge

Svart er en ekte trendfarge på badet, ikke minst når det gjelder detaljer som knotter, kran og hengere. Servantarmaturen Gustavsberg Estetic er helt i tråd med badetrendene i 2020 med sitt stilige design og svarte farge. Men den er ikke bare hyggelig å se på. Den har også noen viktige funksjoner som du ikke vil gå glipp av. Den er for eksempel utstyrt med en keramisk tetning for dryppsikkerhet og lengre levetid, og justerbar maksflyt med Eco-stop. Dette er en stor bestselger og vi forstår hvorfor!


Hellberg Xstream LD – Nå med bommikrofon på kjøpet

Alt blir morsommere med musikk eller hyggelig radioprat på øret. Hellbergs hørselsvern Hellberg Xstream LD er bygget for det tøffe livet på arbeidsplassen samtidig som de leverer lyd i hodetelefon-klasse og høy samtalekvalitet. Med IPX4-klassifisering er de beskyttet mot kraftig regn. Aktiv medhøring lar deg kommunisere med kolleger, og støtte for Apple SIRI og Google Assistant gjør at du kan kontrollere mobilen din med stemmen din. Hva mer kan du behøve? Hva med en bommikrofon for enda høyere samtalekvalitet? I løpet av Black Week får du det gratis!


Metabo KHA 18 LTX BL 24 – Lett og kompakt hammerbor til en bra pris

Hvis du leter etter en lett og fleksibel borhammer, må du ikke gå glipp av Metabo KHA 18 LTX BL 24. Dette er en kraftig maskin for borhamring, boring og meisling med kompromissløs 18 volt kraft.Børsteløs motor og meget effektiv slagmekanisme gir deg maksimal boreeffektivitet, effektivitet og lang levetid.Integrert grensesnitt for utvinning forenkler støvfri boring og Metabo VibraTech gjør arbeidet risikofritt og praktisk!


Milwaukee M 18 FBJS-0X – Pålitelig stikksag med 5-trinns pendel og høy ytelse

Stikksagen er en stor favoritt blant både profesjonelle og hjemmefiksere, og MILWAUKEE M 18 FBJS-0X tar vare på alle funksjonene som gjør stikksagen så allsidig. Dette er en 18 volt maskin med en karbonfri børsteløs motor, 5-trinns pendel og en hastighet på 3500 o / min. FIXTEC knivfeste muliggjør raske og enkle skift av kniver, støvblåseren holder skjæreflaten fri for flis og den integrerte LED-lampen lyser opp arbeidsflaten. Hultafors PXL + linjelaser som er enkel å bruke, med batteri og lader


Hultafors PXL + linjelaser som er enkel å bruke, med batteri og lader

Linjelaseren er et uunnværlig verktøy for forskjellige installasjonsarbeider, som forskjellige utsettingsarbeider eller ved overføring av referansehøyder. Hultafors PXL er en brukervennlig linjelaser med presise linjer som gir rask og nøyaktig avlesning. Under Black Week selger vi PXL sammen med batteri og lader til en rimelig pakkepris.


MAKITA DTD171T – Limited Edition Slagskrutrekker med 5Ah batteri

Med et høyt dreiemoment på 180 Nm kommer Makitas slagskrutrekker Makita DTD171T til unnsetning når vanlige skrutrekkere ikke har krefter. Maskinen er utstyrt med Makitas XPT (Extreme Protection Technology) teknologi, noe som betyr at den har forbedret motstandsdyktighet mot støv og vannsprut. Innebygd LED-belysning hjelper deg når det er svakt lys, og varsellampen viser når batteriet må lades eller byttes ut. I denne begrensede utgaven får du et kraftig 18 volt batteri på 5 Ah!


Solid Gear Tigris GTX AG Mid – Komfortabel og sikker vernesko for lange arbeidsdager

Det er ikke mulig å understreke nok hvor viktig det er å ha gode og komfortable vernesko. For de lengste dagene og de mest krevende miljøene trenger du en sko som Tigris GTX AG Mid. Dette er en vernesko i en høyere modell som kombinerer godt grep med lav vekt, førsteklasses demping og god pusteevne. GORE-TEX membran, nitrilgummi yttersåle med Arctic Grip Pro fra Vibram, glassfiberhette og myk, ikke-metallisk antisklibeskyttelse er bare noen av funksjonene som kjennetegner Solid Gear Tigris GTX AG Mid.


Essve FN 34/90 og Essve High Flex – Spikerpistol med trykkluftslange på kjøpet

Har du tenkt å feste råspont, lekter, fasadekledning og spikring av utforing og panel? I så fall er det spikerpistol din beste venn! Essve FN 34/90 er en spikerpistol for spiker opp til 90 mm, 34 ° rettbåndet. Den har et lufttrykk på 8 bar og en magasinkapasitet på 67. I tillegg har den noen smarte funksjoner som er verdt å nevne. Hva sier du til funksjoner som; justerbar utblåsing, svivelkobling samt enkel justering for støttespikring. Under Black Week får du en matchende grønn trykkluftslange fra Essve gratis. Den 15 meter lange ledningen er laget av fleksibel hybridpolymer, tåler lave temperaturer ned til -40 ° C og er oljebestandig.


Om du vil se alle produkter som inngår i Staypro`s Black Week-kampanje, finner du de på vår kampanjeside for Black Week, Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *