Black Friday hos STAYPRO – alt du trenger å vite

Black Week

I år går Black Week i gang den 23. november. Hvor lenge holder salget på? Hvordan sikrer man seg de beste kuppene? Her har vi samlet alt du trenger å vite om Black Friday, Black Week og Cyber Monday 2020.

Nå er tiden inne igjen! Den store salgsdagen Black Friday har med tiden blitt en stor favoritt og tradisjon hos mange. Vi handler bare mer og mer på nett og Black Friday blir bare større og større. Derav nå Black week!

Black Friday hos Staypro

Selvfølgelig feirer vi på Staypro også Black Friday. Dette er årets største og beste kampanje, så pass på å få med deg alle supertilbudene! – Alle tilbudene på Staypro kommer åpnes opp på Staypro sin kampanjeside når alt braker løs! Legg det i minneboken.

3 tips til Black Friday

For at du skal få den beste Black Friday-opplevelsen her på Staypro, vil vi dele noen raske tips med deg.

1. Abonner på vårt nyhetsbrev og følg oss på sosiale medier

Under Black Week, Black Friday og Cyber Monday vil vi tipse om mange spennende tilbud i alle våre kanaler. Registrer deg i god tid før salget starter for å ta del av det beste. Følg oss i våre kanaler her under:

2. Ikke vent for lenge!

Selv om vi fyller på med mer varer til Black Friday, risikerer man at populære produkter går tom.

3. Planlegg i god tid

Se over budsjettet ditt og tenk på hva du trenger før du setter i gang shoppingen. Slik unngår du å handle for mer enn du har råd til, og du slipper alt stress. Hvis du allerede nå vet hvilke produkter eller produktkategorier du er interessert i, kan du lese deg opp og sammenligne disse før salget starter.

Når er Black Friday?

Black Friday faller ikke på en fast dato hvert år, den faller istedet alltid på fjerde torsdagen i november. Som er dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving.

Når er Black Friday 2020?

Black Friday 2020 er den 27. november

Når er Black Week 2020?

Salgsuken Black Week starter mandag 23. november og holder på hele uken fram til Black Friday

Når er Black Weekend 2020?

Black Weekend er helgen etter Black Friday. 28.-29. november

Når er Cyber Monday 2020?

Cyber Monday 2020 er den 30. november

Hvorfor heter det Black Friday?

Det finnes to forklaringer på hvordan navnet ble til, den første forklaringen dateres tilbake til 1960-tallet i Philadelphia der store mengder trafikanter i de sentrale delene av byen førte til generelt kaos og et økt antall trafikkulykker. Den andre forklaringen kommer av at det er dagen i året da mange selskaper går fra røde minus-tall til svarte pluss-tall, noe som betyr at selskapene endelig er “back in black”.

Black Friday i Norge

I Norge ble Black Friday først introdusert i 2010. Dagen har i senere tid, sammen med julens førjulsdager og mellomdager utviklet seg til å bli en av årets beste shoppingdager. Allerede i 2017 ble salgsperioden utvidet da mange e-forhandlere lanserte kampanjer som varte hele helgen (Black Weekend) eller til og med hele uken (Black Week). Etter det kommer Cyber ​​Monday, som opprinnelig var nettbutikkenes svar på Black Friday.

Har du noen spørsmål eller vil finne ut litt mer? Kontakte gjerne vår dyktige kundeservice, så hjelper de deg!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *